Results Of Saka ( 120 )

Saka Kiplangat Saka Ghada Saka Skander Saka Nesrine Saka Hanifi
Saka Ebi Saka Indra Saka Muhammed Saka Yusuf Saka Lukman
Saka Kalish Saka Ojo Saka Idowu Saka Taiwo Saka Adeyemi
Saka Adebayo Saka Esther Saka Blessing Saka Adeniyi Saka Alabi
Saka Afolabi Saka Abiodun Saka Balogun Saka Ruth Saka Bamidele
Saka Owolabi Saka Gbenga Saka Gen Saka Babalola Saka Olanrewaju
Saka Babatunde Saka Adeleke Saka Lawal Saka Adedeji Saka Oluwasegun
Saka Ajibade Saka Popoola Saka Segun Saka Adekunle Saka Adeola
Saka Kehinde Saka Oluwaseun Saka Opeyemi Saka Olawale Saka Abosede
Saka Toyin Saka Oluwakemi Saka Bukola Saka Kemi Saka Abiola
Saka Romoke Saka Saheed Saka Oluwatoyin Saka Tunde Saka Azeez
Saka Temitope Saka Omolara Saka Idayat Saka Oluwatosin Saka Mariam
Saka Nurudeen Saka Gbemisola Saka Dorcas Saka Sodiq Saka Rukayat
Saka Titilayo Saka Abayomi Saka Akeem Saka Ayomide Saka Omowunmi
Saka Yemisi Saka Olabisi Saka Oluwafemi Saka Hammed Saka Olamilekan
Saka Omotayo Saka Rotimi Saka Femi Saka Ayo Saka Modupe
Saka Toheeb Saka Adenike Saka Omotola Saka Olufemi Saka Abimbola
Saka Ajoke Saka Funke Saka Olanike Saka Olajumoke Saka Afeez
Saka Oluwanifemi Saka Damilola Saka Ifeoluwa Saka Ayodeji Saka Kolawole
Saka Kazeem Saka Olubunmi Saka Bolanle Saka Bola Saka Kayode
Saka Folashade Saka Ganiyu Saka Funmilola Saka Bolaji Saka Ganiyat
Saka Otunba Saka Ademola Saka Wasiu Saka Tajudeen Saka Taofeek
Saka Yetunde Saka Tope Saka Temitayo Saka Rasheed Saka Ola
Saka Oluwaseyi Saka Olamide Saka Olalekan Saka Kafayat Saka Olumide